Finfin middag med Bambi | 
Crème Ninon: | 
| Kommer så fort jag får receptet av Glane | 
Bambi: | 
Rödvinsmarinerat råddjurslår
 Cognacsgräddsåsen
 Hasselbackspotatis (per portion)
 Så trollade vi fram hasselbackspotatisen: 
 Bruschetta (c:a 10 st)
 Patrik minns de fruktade (och mycket goda) vitlöksbröden: Servera råddjurslåret med hassebackspotatisen, gräddsåsen, lättkokta haricôrts vertes samt nygräddade bruschetta.  | 
Skogsbärspaj med hemgjord vaniljsås: | 
Smuldeg (1 sats)
 Paj (4-5 portioner)
 Vaniljsås (4 portioner)
 Gör din skogsbärspaj på följande sätt: Vaniljsåsen kan med fördel göras med vaniljstång. Låt då stången sjuda med mjölkblandningen, och ta upp den då såsen tjocknat. Skölj av stången och återanvänd. Öka mängden socker i såsen om vaniljstång används.  | Vin och dryck | 
Amfora Danube & Gato NegroValet av vin, gjordes i demokratisk maner: 
 Courvisier CognacDen goda cognacens eftersmak häckar fortfarande i våra smaklökar: 
  | 
 Binäring 1997