Finfin middag med Bambi |
Crème Ninon: |
Kommer så fort jag får receptet av Glane |
Bambi: |
Rödvinsmarinerat råddjurslår
Cognacsgräddsåsen
Hasselbackspotatis (per portion)
Så trollade vi fram hasselbackspotatisen:
Bruschetta (c:a 10 st)
Patrik minns de fruktade (och mycket goda) vitlöksbröden: Servera råddjurslåret med hassebackspotatisen, gräddsåsen, lättkokta haricôrts vertes samt nygräddade bruschetta. |
Skogsbärspaj med hemgjord vaniljsås: |
Smuldeg (1 sats)
Paj (4-5 portioner)
Vaniljsås (4 portioner)
Gör din skogsbärspaj på följande sätt: Vaniljsåsen kan med fördel göras med vaniljstång. Låt då stången sjuda med mjölkblandningen, och ta upp den då såsen tjocknat. Skölj av stången och återanvänd. Öka mängden socker i såsen om vaniljstång används. | Vin och dryck |
Amfora Danube & Gato NegroValet av vin, gjordes i demokratisk maner:
Courvisier CognacDen goda cognacens eftersmak häckar fortfarande i våra smaklökar:
|